alcarras-florit

Fruits de Ponent posa en valor la feina del pagès amb l’Alcarràs Florit

Alcarràs Florit, una nova oportunitat per conèixer de primera mà la bellesa del paisatge alcarrassí on es pot contemplar de prop un dels principals atractius turístics del Baix Segrià: els arbres fruiters en ple procés de floració i experimentar l’explosió de colors que s'estén als nostres ulls.

Fruits de Ponent és una de les entitats que col·labora amb les activitats de la jornada 'Alcarràs Florit', organitzada per l'Ajuntament d'Alcarràs, en la seva desena edició, celebrada durant els dies 11, 12, 18 i 19 de març.

Per al Grup Cooperatiu, aquesta col·laboració és una oportunitat per posar en valor la feina de l'agricultor i visibilitzar que el factor més determinant de l'èxit de la campanya de recollida de la fruita dependrà de la climatologia, esperant que aquesta no danyi la bonica flor que esdevindrà fruit.

Tots els visitants
reben la informació d'un tècnic del departament Agronòmic de Fruits de Ponent al voltant del procés de floració i, en acabar, se’ls ofereix una visita i tast de productes locals a l'Agrobotiga d'Alcarràs.

Aquest cap de setmana 18 i 19 de març, tindran lloc de nou les activitats d'Alcarràs Florit, una experiència encisadora que ens ofereixen els camps en ple procés de floració.