Fruits de Ponent rep una ajuda per implantar un Pla d'Igualtat

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, va rebre ahir  dijous dia 5 representants de Fruits de Ponent Grup Cooperatiu, companyia que ha rebut una subvenció per part de la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat per implantar plans d’igualtat en les seves estructures empresarials.

 

En el conjunt estatal, la Secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat ha concedit subvencions  a un total de 137 empreses espanyoles, de les quals 32 són a Catalunya i d’aquestes, 27 són amb seu a Barcelona, 2 a Lleida i 3 a Girona. En el conjunt nacional, les subvencions concedides pugen a 799.080 euros, dels quals, 185.810 euros s’han concedit a 32 empreses de Catalunya (un 23,25% del total).

 

Les subvencions -en aquest cas de 8.500 euros- van ser convocades el passat mes de maig dins de les mesures de foment i suport del Govern de l’Estat per afavorir la implantació de plans d’igualtat en petites i mitjanes empreses amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i eliminar la discriminació per raó de sexe.

 

Fruits de Ponent Grup Cooperatiu valora de forma positiva la concessió de la subvenció per millorar aspectes de la gestió interna y de personal com ara l’accés de les dones en llocs de treball tradicionalment ocupats per homes, la conciliació de la vida professional i familiar, garanties d’igualtat en els processos de selecció del personal i en el tractament de les plantilles sense diferències per motius de sexe, procedència o condició social.

 

A la reunió hi van assistir el vicepresident de Fruits de Ponent, Jaume Gené, així com les caps dels departaments de Logística i de RRHH i Compres de la cooperativa, Montse Morillo i Carmen Carrasquer, respectivament.